Frissen facsart narancs





A reggelt mindig kávéval indítom, és általában rá 1 órára iszok frissen facsart narancsot, hogy ne égjen a hasam. Ha van otthon citrom, akkor csepegtetek a juice-ba jó pár cseppet. A narancsnak magas a B6 és C vitamin tartalma, ami egy pozitív dolog, viszont túlzásba sem kell vinni a fogyasztását mert magas a cukor tartalma. A MNT (medicalnewstoday.com) szerint egy narancs fogyasztása a napi C vitamin szükséglet 130%-át fedezi, így jelentősen erősíti az immunrendszerünket.Továbbá a C vitamin erős antioxidáns hatásának köszönhetően szépíti a bőrünket is. Hát igen, volt hogy mezoterápiát alkalmaztam az arcomra, és az ampulla egyik összetevője a C vitamin volt. Nekem segített a C vitamin mind helyi alkalmazása mind természetes fogyasztása, hogy szebb, egészségesebb bőröm legyen. Viszont tablettákat meg pirulákat nem szedek. Inkább természetes táplálék formájában jutattom a szervezetembe.

Tápanyagtartalom (2dl):
90 kcal
1,4g protein
21g szénhidrát
0.4g zsír



0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Ads 468x60px

Anna

Ebben a blogban olyan recepteket mutatok be, melyek segítenek a fogyásban és/vagy a fittséged fenntartásában. A hangsúly az egyszerűségen van, hiszen a legtöbb diéta pont azon bukik el, hogy túlságosan megtervezett és agyonkombinált. A receptjeim fő jellemzői, hogy kevés alapanyagból állnak, egészségesek és csuda finomak!