A rukkolát amikor először próbáltam nagyon nem kedveltem. Igaz hogy öntet nélkül ettem, így nagyon kesernyés íze volt. Aztán egy étteremben próbálkoztam vele újból, ahol parmezánt és balzsamecetet használtak a salátához, és hát igen így már mindjárt más volt az egész ízvilág.No, azóta a kedvenc salátám egyike.Így lettem én a rukkola barátja.
Akkor amit tudni kell a rukkoláról (magas a vitamin- és ásványi anyag tartalma):
Saláta és saláta között is van különbség.Mit értek ezalatt? Nem minden saláta ugyanolyan gazdag tápanyagokban (vitamin, ásvány, rost). Egy egyszerű szabály: Minél zöldebb annál jobb!
Ha lehet összesíteni a legtáplálóbb saláták:
Címkék:
rukkola,
saláta,
vacsora,
vegetáriánus
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Ads 468x60px
Anna
Ebben a blogban olyan recepteket mutatok be, melyek segítenek a fogyásban és/vagy a fittséged fenntartásában.
A hangsúly az egyszerűségen van, hiszen a legtöbb diéta pont azon bukik el, hogy túlságosan megtervezett és agyonkombinált. A receptjeim fő jellemzői, hogy kevés alapanyagból állnak, egészségesek és csuda finomak!

0 megjegyzés:
Megjegyzés küldése